Ziynet Sali, Jennifer Lopez'i beğenemedi!

Jennifer Lopez'e benzerliğiyle dillerden düşmeyen şarkıcı Ziynet Sali, konuya açıklık getirdi. Sali, Lopez'i sanatçı kimliği açısından beğenmediğini itiraf etti.

Yıllardır Jennifer Lopez'e olan benzerliğiyle gündeme gelen Ziynet Sali, bu konunun sanatının önüne geçmesine isyan etti. Sali, Lopez'i beğenmediğini ifade etti.

KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

Türkiye'de artık sanatıyla konuşulmak istediğini söyleyen şarkıcı Ziynet Sali, yıllardır süren Jennifer Lopez benzetilmesine açıklık getirdi.

"KAÇMAYA ÇALIŞIYORUM"

"Evet, bunu yıllardır duyuyorum. Hatta birçok çekimimizde bu benzetmeden kaçmaya çalışıyorum." diyen Sali, beklenmedik bir yorumda da bulundu.

"SANAT NOKTASINDA BEĞENMİYORUM"

Lopez'in sanatçı kimliğini beğenmediğini dile getiren Sali, "Bunu lütfen ukalalık olarak almayın. Jennifer Lopez'i sanatçı kimliği ile çok beğenen birisi değilim. Sahne şovları derseniz harika ama sanat noktasında çok beğenmiyorum." dedi.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber