Ziraat, Vakıfbank, Halkbank kredileri SMS sonuçları | 10 bin TL kredi başvuru SMS sonuçları

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank kredileri SMS sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından 10 bin TL destek kredisi başvurusu alınmaya devam ediliyor. 36 ay vade ile tahsis edilecek olan devlet destekli kredi, 6 ay geri ödemesiz olacak. 5 bin lira, 7 bin 500 lira ve 10 bin lira seçenekleri ile çekilebilecek olan destek kredisi aylık en fazla 376 lira olarak geri ödenecek. Peki Ziraat, Vakıfbank, Halkbank kredileri SMS sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde...

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank kredileri SMS sonuçları | 10 bin TL kredi başvuru SMS sonuçları Kamu bankalarının koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı kredi fırsatları vatandaşların ilgi odağı oldu. Devlet destekli 6 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi başvuruları açıklanmaya başladı. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasına krediye başvuranlar sonucu merakla bekliyordu.  başvurularını tamamlayan bazı vatandaşlara, SMS gönderilerek taleplerinin onaylandığı, istedikleri zaman kredilerini kullanabileceği belirtildi. Peki, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz, ertelemeli 10 bin TL Bireysel Temel İhtiyaç Desteği kredi sonuçları SMS ile açıklandı mı? İşte yanıtı...


Devlet destekli 6 Ay Ödemesiz Kredi başvuru Sonuçları açıklanıyor!

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası belirli şartlar altında sunulan krediler için başvurular alınıp olup, sonuçlar açıklanmaya başlayacaktı. Başvuru ve sonuçlarına ilişkin ilk sonuçlar gelmeye başladı. Sonuçlar başvuranların cebine SMS ile geliyor.

10 Bin TL 6 Ay Ödemesiz Kredi Başvuru Sonuçları açıklanıyor!

Ekonomik süreçte ihtiyaçları karşılayabilmek için kamu bankaları aracılığıyla devlet desteki krediler rekor başvuru almış, sonuçları merakla bekleniyordu. Birçok vatandaş kredi olanaklarından yararlanmak için müşterisi olduğu banka üzerinden başvurusunu tamamlamıştı. Bazı vatandaşlar sonuçları başvurduğu gün alırken, diğer vatandaşlar bekliyordu. Şu an itibariyle bekleyen vatandaşlara da sonuçlar SMS ile bildirilmeye başlandı.

Ziraat Bankası, Halkbank ve vakıfbank SMS ile sonuçları açıklıyor!

Vatandaşlar başvuru durumunu sorgulayabilmek için siteler arayıp geziyor. Ancak şu an itibariyle 3 kamu bankasından SMS ile sonuçlara özel bilgiler verilmeye başlandı. Ancak bankalardan başvuru süreci devam ettiği ve halen başvuru sonucu gelmeyen vatandaşların olduğu tekrar başvurmamanız gerektiğini hatırlatalım. SMS ile olumlu ya da olumsuz bir şekilde kesin olarak cebinize geleceğini unutmayın ve tekrar başvuru yapmayın.

Başvurusu onaylanan vatandaşlar parayı nasıl çekecek?

3 devlet bankasından çekilecek paralar hafta içi 12:00 ile 17:00 arasında banka şubelerinden yada tüm ATM'lerden çekilebilecek.

5 Bin, 7 Bin 500 TL Kredi sonuçları da önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi. 10 Bin TL tüm başvurular biter bitmez 5 Bin TL ve 7.5 TL arasında sonuçlar açıklanmaya başlayacak.


ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK 10 BİN TL KREDİ BAŞVURU SAYFALARI

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

HALKBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

10 BİN TL DESTEK KREDİSİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 6 ay geri ödemesiz kredi başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. “5 bin lira altında geliri olan vatandaşlarımız için 10 bin liraya kadar, çok düşük maliyetli temel ihtiyaç desteği devreye alındı. 3,7 milyon vatandaşımız başvurdu. Bu kapsamda da ödemeleri bu hafta başlatıyoruz."dedi.

Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında, temel ihtiyaç kredi başvuru sonuçları neticelendirilecek. Kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup, müşteriler kredi tutarını ATM’lerden çekebileceklerdir.

11 Nisan'da yapılan son dakika açıklamasında koronavirüs nedeniyle paraya ihtiyacı olanlara ilişkin olarak kamu bankalarının verdiği kredilerde değerlendirmelerin sonuçlanmaya başlandığı açıklandı. Milyonlarca kişiye SMS'ler gönderilmeye başlandı.


Geri ödeme nasıl olacak?

10.000 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 376 lira ödenecek.

7.500 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 282 lira ödenecek

.5.000 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 188 lira ödenecek.

Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası:4 isim gündemde İkinci el otomobil piyasasında en çok satılan 5 model Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na psikolojik destek
Sonraki Haber