Ziraat, Vakıfbank, Halkbank 10 bin TL kredi sorgulama ekranı! Kredi başvurusu nasıl yapılır? Sonuçlar nasıl öğrenilir?

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank 10 bin TL kredi sorgulama ekranı! Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alan COVID-19 salgını can lamaya devam ediyor. Virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından bankalar temel ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Birçok kişi 10 TL kredi başvurusunun nasıl yapılacağını merak ediyor. İşte, Ziraat, Vakıfbank, Halkbank 10 bin TL kredi sorgulama ekranı! Kredi başvurusu nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank 10 bin TL kredi sorgulama ekranı! Koronavirüs salgını tüm dünyaya yayılarak çoğu kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Salgının Türkiye'de de görülmesinin ardından 3.786 kişi yaşamını yitirdi. Ekonomik krizin azaltılması hedef alınarak birçok banka, temel ihtiyaç kredisini hayata geçirdi. Çoğu kişi kredi sonuçlarının nasıl öğrenileceğini, başvuru ekranını ve sorgulama ekranını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. İşte, Ziraat, Vakıfbank, Halkbank 10 bin TL kredi sorgulama ekranı! Kredi başvurusu nasıl yapılır? Sonuçlar nasıl öğrenilir? Detaylar haberimizde...

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU EKRANI!

Devlet destekli olarak sağlanacak olan 10 bin TL 36 ay temel ihtiyaç kredisi, 6 ay ödemesiz olarak tahsis edilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank üzerinden yapılacak olan 10 bin TL temel ihtiyaç destek kredisi başvurusu internet üzerinden online olarak tamamlanacak.

İnternet üzerinden 3 kamu bankası aracılığıyla yapılabilecek olan 10 bin TL kredi başvurusu 36 ay vade ve 6 ay geri ödemesiz seçeneklerle temel ihtiyaç destek kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için önem arz ediyor. Şu ana kadar yüz binlerce kişiye tahsis edilen 10 bin TL destek kredisi, devlet destekli olarak verilecek.

HALKBANK DESTEK KREDİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!

ZİRAAT BANK DESTEK KREDİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

10 bin TL bireysel destek kredisi için başvuru sonuçları, değerlendirmenin tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan kişilere kısa mesaj olarak gönderiliyor.

Eğer başvuruda bulunan kişinin, başvuruda bulunulan bankada hesabı varsa, değerlendirme durumu mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor.

25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe!
Sonraki Haber