Bakan Albayrak'tan Metin Akpınarlı o fotoğrafa Yeşilçam göndermesi!

Metin Akpınar'ın Cumhurbaşkanı'na hakaret nedeniyle ifade vermesinin ardından sosyal medyada Yeşilçam filminden bir kare paylaşılarak olay eleştirilmişti. Ziraat Bankası'nın son reklam filmi ise adeta o fotoğrafa yanıt niteliğinde. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, reklam filmini sosyal medya hesabından paylaştı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in ifadeye çağrılmasının ardından kimi çevrelerce sosyal medyada bir fotoğraf paylaşılmaya başlanıldı. Yeşilçam'dan bir sahneden alınan fotoğrafta Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Münir Özkul, Tarık Akan ve Halit Akçatepe gülüyor. Bu fotoğraf üzerinden Metin Akpınar ve Müjdat Gezen için kampanya yürütüldü.

Bakan Albayrak'tan fotoğrafa gönderme

Bugün ise Ziraat Bankası çok konuşulacak bir reklam filmi yayınladı. Bankanın reklamında Hulusi Ketmen, Adile Naşit, Münir Özkul, Erol Taş gibi Yeşilçam'ın ünlü isimlerinin görüntüleri ve replikleri kullanıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, reklamı "Biz büyük bir milletiz. El ele verir her şeyin üstesinden geliriz. Bir kez daha elimizi, gönlümüzü taşın altına koyacağız. Yılmayacak, cesur olacağız. Çok çalışıp çok üreteceğiz. Birbirimize hem güç hem umut olacağız. Büyük ve Güçlü Türkiye için " notuyla paylaştı.

 

Bu paylaşım o fotoğrafa gönderme olarak yorumlandı. 

Merkez Bankası zorunlu karşılıklara uygulanan faizi arttırdı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında son gelişme! Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı...
Sonraki Haber