Ziraat Bankası’ndan gıda harcamalarınıza aralık ayı boyunca destek! 300 TL harcamanızın yarısı cebinizde kalacak!

Gıda enflasyonunun artmasından ötürü temel besin ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen vatandaşlara, Ziraat Bankası’ndan aralık ayı desteği geldi. İşte ayrıntılar…

Akaryakıt zamları, maliyet artışları ve diğer alanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler, yeni dönemde gıda enflasyonunun da hızla yükselmesine sebep oldu. Bu durum kırmızı etten süt ürünlerine, bakliyat ürünlerinden diğer gıda ürünlerine kadar yüksek etiket fiyatlarının duyurulmasına sebep olurken pahalılaşan hayat şartlarına karşı sabit maaş ile mücadele etmek zorunda kalan vatandaşların temel besin ihtiyaçlarına dahi rahatlık ile ulaşamamalarına yol açtı.

Et, süt, peynir, yumurta, balık, meyve- sebze ve diğer gıda ürünlerine yüksek oranlarda zamların yansıması karşısında elleri kolları resmen bağlanan tüketiciler, sene sonuna doğru yaklaşırken gıda harcamalarına konusunda destek alabilecekleri noktaları araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası, senenin son gıda alışverişi kampanyasını duyurarak tüketicilere müjdesini verdi.

ZİRAAT BANKASI GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Artan gıda fiyatlarına karşı yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyuran Ziraat Bankası, 31 Aralık tarihine kadar manav, şarküteri, market ve kasap noktalarından tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı tüm harcamalara 25 TL, toplamda ise 150 TL değerinde Bankkart Puan hediyesi vereceğini bildirdi. Banka, söz konusu kampanyanın yalnızca bireysel Bankkart kullanıcıları için geçerli olduğunu belirtti.

ZİRAAT BANKASI GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın bireysel Bankkart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu gıda alışverişi kampanyası kapsamında 150 TL’ye kadar Bankkart Lira hediyesi kazanmak isteyen tüketicilerin, harcama öncesinde kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Bu kapsamda Bankkart Mobil ve Bankkart’ın resmi internet sitesi üzerinden başvuru ekranlarını erişime açmış olan kamu bankası, SMS kanalı ile de kampanyaya katılım sağlanabileceğini belirtti.

Gıda alışverişi kampanyasına SMS kanalı üzerinden başvuru yapmak isteyen mevcut müşterileri için başvuru detaylarını açıklayan Ziraat Bankası, bankaya kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden MARKET150 yazılıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesinin başvuru için yeterli olduğunu ifade etti.

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme! Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Muslera açıkladı! Uruguay'da bir devir kapandı
Sonraki Haber