Ziraat Bankası konut kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama, yapılandırma

Ev almak her bireyin hayalidir. Bunun için yapmanız gereken bir bankaya gidip konut kredisi almak istediğinizi beyan etmelisiniz. Bankalar konut kredisini başvuran kişiden bazı şartlar bulundurmaktadır. Bu şartlardan en önemlisi belirli bir iş yerinde belirli bir ücret karşılığı ve bir sigorta sistemine bağlı olarak çalışmış olmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası konut kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama, yapılandırma işte tüm detaylar…

Konut kredisi olarak bilinen bu kredi türü, satın alınacak evin teminat altına alınması koşuluyla bankalar tarafından geri ödenmesi koşu ile müşterilere verilen bir kredi türüdür. Konut kredisi almanız için bazı istenen belgeler mevcuttur. Bunlar genellikle; Gelir vergisi, tapu ve kira belgesi gibi çeşitli belgeler istenilmektedir. Borcu bulunan kişinin, geçmiş borçların düzenli olarak ödemiş olması gerekiyor. Ayrıca herhangi bir borcun bulunmaması durumunda kredi notunuz yükseltecektir.  Ziraat bankası konut kredisi faiz oranı nedir? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar…

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURU

Konut kredisi başvurusu yapmanız için hangi bankadan kredi almak istiyorsanız eğer o bankanın şubesine gidiniz. İlgilenen kişiye konut kredisi başvurusu yapmak isteğinizi iletiniz. Bir diğer başvuru yöntemi ise internet üzerinden bankanızın internet şubesine başvurabilirsiniz. Bu link üzerine tıkladığınız takdirde karışınıza bir başvuru ekranı çıkacak. https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/konut-kredisi Burada gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurunuz. Daha sonra başvura tıklayınız.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

Ziraat bankası müşterisi olan vatandaşlar konut kredisi aldıkları zaman, bu kredinin nasıl hesaplandığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Yapmanız gereken tek sadece Ziraat bankası internet şubesinden gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Daha sonra bu linke tıklayarak https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama/konut-kredisii hesaplama işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirmiş olursunuz.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ YAPILANDIRMA

Ev alma hayali kuran vatandaşlar için bankaların müşterilerine hizmetleri arasında konut kredisi bulunmaktadır. Düşük faiz imkânı ile sizde konut sahibi olabilirsiniz. Konut kredisi çeken vatandaşlar bazı sorunlardan kaynaklı olarak çekmiş oldukları krediyi ödemekte biraz zorlanmaktadırlar. Bunun için bankalar yapılandırma işlemini getirmiştir. Yapılandırma ile düşük faiz oranında yararlanır ve taksitlendirme yapılabilmektedir. Ziraat Bankası yapılandırma işlemleri için banka şubeleri ile görüşmeniz gerekmektedir.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ ŞARTLARI

Ziraat bankası konut kredisine başvuru yapan vatandaşlar için bazı gerekli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bunlar genellikle;

•Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olmak gerekiyor.

•Çalıştığınız bir iş yerine bağlı olarak, aylık geliri gösteren gelir belgesi

•Konut kredisi için ödenecek aylık taksitler, aylık gelirin yüzde 60'ını aşmamalıdır.

•Olumlu bir kredi notuna sahip olunması gerekiyor.

•Peşinat ödemesi yapılmalıdır.

•Kişisel. Kimlik belgesi, nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport ve İkametgâh bilgisi bulunması gerekiyor.

•Konut kredisi ile alınacak konuta ilişkin, kat mülkiyeti tapusu ya da kat irtifakı tapusu ve yapı kullanım izin belgesi yanınızda getirmeniz gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Herkesin bir ev hayali vardır. “Başımızı sokacak bir evim olsun” diye düşünen vatandaşlar için uygun faiz oranlı konut kredisi kamu bankaları tarafından sağlanmaktadır. Böylelikle hayalini kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz. Kampanya öncesinde Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı %0,94 olarak bilinmektedir. Sıfır konut kredisi almak isteyenler için ise %0,79 olmaktadır.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber