Ziraat Bankası Duyuru Yaptı! 31 Daire 120 Bin TL Satılıyor! Bu Fırsatı Kaçırmayın

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden oldukça önemli bir açıklama ve duyuruda bulundu. Toplamda 3 artı 1 dairelerin yaklaşık olarak 120 bin TL'ye satılacağı Ziraat Bankası tarafından duyuruldu.

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden oldukça önemli bir açıklama ve duyuruda bulundu. Toplamda 3 artı 1 dairelerin yaklaşık olarak 120 bin TL'ye satılacağı Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Satışa çıkarılan dairelerin oldukça bakımlı olduğu öğrenildi.

3 + 1 dairelerin 120 bin TL'ye satılacağı banka tarafından yapılan duyuru ile açıklandı. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yeni daireler ve özellikleri açıklandı. Dairelerin 120 bin TL'ye satıldığı belirtiliyor. Yeni gayrimenkul ilanları açıklayan Ziraat Bankası 120 milyon fiyat belirledi.

Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunulan imkan Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Ucuz ev sahibi olmak isteyenler sunulan bu imkanlardan faydalanmak için araştırma yapmaya devam ediyor. Ziraat Bankası bu fırsatları müşterilerine sunuyor.

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Güzel Haber

Her insanın hayalinde yeni bir ev sahibi olmak vardır. Ev sahibi olmak isteyenlere ise güzel bir haber Ziraat Bankası tarafından verildi. 3 artı 1 daireler Banka aracılığıyla 120 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu haberle ilgili ise Ziraat Bankası yeni gayrimenkullerin listesini resmi web sayfası üzerinden paylaştı. Birçok ilin yer aldığı listede Mardin ilk sırada yer alıyor. Buna göre Mardinde 3 artı 1 daireler 120 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Ucuz Ev Almanın Yolları

Ziraat Bankası aracılığıyla 3 artı 1 daireler ucuz fiyata satışa sunuluyor. Çok sayıda ilin yer aldığı listede ise Mardin başı çekiyor. Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yayınlanan listeyi inceleyenler bütçelerine uygun olan ev ya da konutlardan tercih edebiliyor. Mardin Tepebaşı mahallesi konumlu meskenler apartman dairesi olarak vatandaşlara sunuluyor. Ziraat Bankası tarafından yayınlanan listeden satışa sunulan konutlar hakkında detay bilgilere erişim sağlanıyor. 

Kolajen nedir? Ne işe yarar? Kolajenin yararları nelerdir? Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Steinmeier'e Gaziantep'te Filistin tepkisi! "İşbirlikçi Almanya"
Sonraki Haber