Ters kalemle verdiği algı pozu olay oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, geçtiğimiz günlerde, geçmiş dönemden kendilerine kaldığını iddia ettiği borç nedeniyle makam odasına haciz geldiğini açıklamıştı. Karalar'ın ucu açılmamış kalemle verdiği 'hizmet' temalı poz, sosyal medya kullanıcı tarafından eleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne, 2016 yılında yapılan parke taşı işi ile ilgili dosya nedeniyle haciz gelmiş, ve 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen CHP'li Zeydan Karalar'ın makam odasındaki eşyalar haciz kapsamında götürülmüştü.

Bu tartışmalar sürerken Karalar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf tartışma konusu oldu. 

Karalar söz konusu gönderide, ''Benim makam odam Adana'mın sokakları, insanlarımın yanıdır. 7/24 kesintisiz, hizmete devam.'' diyerek bir de çalıştığını gösteren fotoğraf paylaşmıştı.

ALGI POZU OLAY OLDU

Söz konusu görüntülere Belediye Meclisi toplantısında tepki gösteren AK Parti Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan, söz konusu olayı 'tiyatro' olarak nitelendirmiş, şov amaçlı yere oturarak, ucu açılmamış kalemle son sahnenin oynandığını ifade etmişti.

Karalar'ın paylaşımındaki 'kalem' detayının ardından sosyal medyadadan da tepkiler gecikmedi.



Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi!
Sonraki Haber