Zehra Güneş kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Filenin Sultanları kadrosunda genç isimlerden birisi olan Zehra Güneş son günlerin en popüler isimleri arasında yer aldı. Son olarak NBA’nın yıldızı Kevin Durant tarafından takibe alınan Zehra Güneş kimdir? Zehra Güneş kaç yaşında, nereli? İşte Zehra Güneş’in instagram hesabı…

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Zehra Güneş, 7 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz 12 yaşında iken voleybola başlayan Güneş, hem gençlerde hem de yıldızlarda üst üste 2 sene Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Zehra Güneş Kimdir?

15 yaşında 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kiralık olarak gönderilen Zehra Güneş, 2015 ve 2016 yıllarında da Vakıfbank forması giydi. 2016 ve 2017 sezonlarında da Beşiktaş’a kiralandıktan sonra sezon sonunda Vafıkbank genç takımı ile şampiyonluk yaşadı.

Güneş, yıldız milli takımı ile Eyof Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonluğu ve Dünya Dördüncülüğü, Genç Milli Takımı ile Dünya Dördüncülüğü, Avrupa Üçüncülüğü, U23 takımı ile de Dünya Şampiyonluğu yaşadı. Vakıfbank forması ile 1 Kulüpler Dünya Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Türkiye Kupası Şampiyonluğu elde eden Zehra Güneş, A milli takım forması altında Tokyo Olimpiyatları‘nda mücadele etmektedir.

1.97 boyunda ve yengeç burcu olan Zehra Güneş, Instagram’da zehragns18 hesabını kullanmaktadır.

Zehra Güneş’in Başarıları

2017 U18 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu
2017 U20 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu
2018 Türkiye Ligi Gururla Yerli Özel Ödülü
2019 Kulüpler Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber