Zara Abid kimdir? Pakistan'da düşen uçakta bulunan ünlü model Zara Abid kaç yaşında?

Zara Abid kimdir sorusu Pakistan'da gerçekleşen uçak kazası sonrası vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 107 kişiden sadece 1 kişinin sağ kurtulduğu uaçkta ünlü model Zara Abid'de vardı. Dünyaca ünlü model Zara Abid kimdir, kaç yaşındadır soruları bir anda gündem oldu. Detaylar haberimizde...

Zara Abid kimdir sorusu Pakistan'da düşen uçak kazası sonrası en çok sorulan sorulardan oldu. 107 kişiden bir kişinin sağ kurtulabildiği uçakta dünyaca ünlü model Zara Abid bulunuyordu. Peki Zara Abid kimdir, Zara Abid kaç yaşındadır? İşte yanıtı..


ZARA ABİD KİMDİR?

Bugün düşen Pakistan yolcu uçağında 107 kişinin yaşamını yitirdiği bilgisi ulaştırılırken öte yandan uçağın içerisinde ünlü model Zara Abid'in de yer aldığı bilgisi doğrultusunda vatandaşlar bu ismi merak edip araştırmaya başladılar. Buna göre; Zara Abid kimdir, kaç yaşında?

Pakistan Uluslararası Havayolları'na (PIA) ait Lahor-Karaçi seferini yapan Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Karaçi kentinde Jinnah Uluslararası Havaalanı'na (CAA) inişe geçtiği sırada evlerin üzerine düştü. PK-8303 sefer sayılı uçakta 99 yolcu ve 8 mürettabat bulunduğu belirtildi.

Kazanın ardından bölgeye itfaiye, ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Bölgedeki bazı araçlar yanarken evlerde büyük hasar meydana geldi. Karaçi Belediye Başkanı Wasim Ahtar kazada uçakta bulunanlardan kimsenin kurtulduğunu düşünmediklerini ifade ederek durumun henüz netlik kazanmadığını duyurdu. Ahtar en az 5-6 evin yıkıldığını, enkaz altında kalarak ölen kimsenin olup olmadığının ise henüz belirlenemediğini aktardı.

Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası:4 isim gündemde İkinci el otomobil piyasasında en çok satılan 5 model Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na psikolojik destek
Sonraki Haber