'FETÖ'cülere tek laf etmişliği yok!'

T24 yazarı Mehmet Tezkan, son yazısında Zafer Şahin, Mehmet Metiner, Yaşar Hacısalihoğlu ve Hasan Basri Yalçın'ı 'İktidarın ekran polisleri' sözleriyle hedef gösterdi. Tezkan'a tepkisini sosyal medyadan dile getiren Şahin, "Geçmişte ekranları dolduran 'FETÖ'cülere, bölücülere tek laf etmişliği yok." ifadesini kullandı.

Mehmet Tezkan, T24'te kaleme aldığı son yazısında tartışma programlarında iktidarı eleştirenlerle iktidarı savunanların dışında üçüncü bir grup daha olduğunu öne sürdü.

Bu grubu 'iktidarın ekran polisleri' şeklinde tanımlayan Tezkan, Takvim Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu ve SETA Direktörü, Sabah Gazetesi Yazarı Hasan Basri Yalçın'ı hedef gösterdi.

"Eleştirel yaklaşanın her iki cümlesinden birine müdahale ediyorlar, konuşmacının insicamını bozmaya çalışıyorlar, konuşmayı başka yöne çekmek istiyorlar, laf atarak sinirlendirmeye çalışıyorlar, konuşmasının kesik kesik ilerlemesine çaba sarf ediyorlar, gerekirse ağır ithamlarla, zaman zaman ağız dalaşına girerek amiyane tabirle konuşmayı 'piç' ediyorlar." ifadelerini kullanan Tezkan, listenin daha geniş olduğunu da belirtti.

ZAFER ŞAHİN'DEN TEPKİ: FETÖ'CÜLERE TEK LAF ETMİŞLİĞİ YOK

Tezkan'ın köşe yazısına sosyal medya hesabından yanıt veren Zafer Şahin, "Bu yazıda şahsım dahil 4 kişiyi hedef gösteriyor. Geçmişte ekranları dolduran FETÖ'cülere, bölücülere tek laf etmişliği yok. Çünkü o zaman tatlı su muhalifliği ile keyfi yerindeydi.Ama bizden rahatsız!" ifadesini kullandı.

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yıpratma kendini Mehmet Tezkan. Doğruları duymak sana da iyi gelecek"

Şahin'in bu paylaşımının altına çok sayıda destek mesajı geldi. 

İşte o mesajlardan bazıları: 

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber