''Yüzyılın kumarını oynuyorlar''

SuperHaber programcısı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, İdlib'de Türk ve Rus askerlerinin gerçekleştirdiği ortak devriyede bir bombanın infilak ettirildiğini açıkladı. Yaralı asker bulunmadığını söyleyen Konaşenkov, sadece Rus zırhlı personel taşıyıcıda hasar oluştuğunu belirtti. Son dakika gelişmesiyle ilgili olarak bölgedeki görevlilerden bilgi alan Metehan Demir, "Daha önceden yerleştirilmiş bir mayının patladığı anlaşılıyor. Oradaki görevliler, önümüzdeki 10-15 günün çok kritik olduğunu, sahanın daha da ısınacağını söyledi. Türkiye bu gelişmelere karşı tedbirlerini aldı." ifadelerini kullandı.

LİBYA'DA RUSYA'NIN PLANI NE?

Öte yandan Rusya dışişleri ve savunma bakanlarının Pazar günü Türkiye’ye planladığı ziyaret iptal edildi. Türkiye Dışişleri Bakanlığı, bakanlar düzeyindeki görüşmelerin ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini açıkladı.

Libya gündem başlıklı toplantının neden ertelendiği sorusu büyük merak uyandırırken, SuperHaber programcısı Metehan Demir Rusya'nın gizli Libya planına dikkat çekti. Demir, "Rusların derdi petrol vesaire değil. Ruslar yüzyılın kumarını oynuyor ve iki yeni üs açmak için yeniden kart dağıtıyor." diye konuştu.

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ciddi yaptırımlar gelecek!
Sonraki Haber