Yusuf Yazıcı'ya Premier Lig'den talip! Ayrılığı gündeme gelince...

Milli yıldız Yusuf Yazıcı'ya İngiltere'den talip! Lille ile ekonomik sebeplerden dolayı ayrılığı gündeme gelen Yusuf Yazıcı'ya Arsenal kapı açtı. İngiliz devinin milli futbolcuyu takibe aldığı öğrenildi.

Arsenal Yusuf Yazıcı için kolları sıvadı! Fransa'dan sonra İngiltere serüveni...

Lille ile ayrılığı gündeme gelen Yusuf Yazıcı Arsenal'in radarına girdi. Ekonomik nedenlerden dolayı Fransız ekibiyle yolları ayrılma ihtimali olan Milli futbolcuya Arsenal müjdesi geldi. İngiliz ekibinin kiralık olarak forma giyen Martin Odegaard ile yollarının ayrılması durumunda Yusuf Yazıcı'ya imza attırması bekleniyor.

HAT-TRİCKLERİ UNUTULMADI

İngiliz basınında yer alan habere göre, kadrosuna yaratıcı bir oyuncu katmak isteyen Arsenal, Yusuf Yazıcı'da karar kıldı. Haberde Yusuf'un bu sezon gösterdiği performans övülürken Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ve Milan karşısında yaptığı hat tricklerden bahsedildi.

Bu sezon Lille'de gol yollarında etkili bir performans sergileyen 24 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle çıktığı 36 maçta 14 gol kaydetti.

"Djiku’nun arkadan darbesi var, penaltı! Şampiyon artık Galatasaray" SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Engelli ve şehit yakınlarını işten çıkardılar
Sonraki Haber