YouTube'dan skandal uygulama! Haberin Olsun'a sansür

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan'ın gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdikleri 'Haberin Olsun' isimli program, ''Sözde soykırım iddialarına itiraz içeriği barındırdığı'' için YouTube tarafından sansürlendi.

Koronavirüs pandemisi tedbirleri nedeniyle bir süredir evden kayıtla yayında olan, SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan'ın gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdikleri 'Haberin Olsun' isimli program, YouTube tarafından skandal bir uygulamaya maruz kaldı.

Geçtiğimiz hafta gündemi oldukça meşgul eden 'Sözde soykırım iddialarına' ilişkin itirazların yer aldığı video, YouTube tarafından sansürlenerek yayından kaldırıldı. 

''GÖRÜN, DİASPORA VE DESTEKÇİLERİ NASIL ÇALIŞIYOR''

Söz konusu duruma ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özkan, ''Sözde soykırım iddialarına itiraz ettiğimiz için, "Ermeni iddialarına sahip çıkmak ihanettir" dediğimiz için YouTube videomuzu kaldırıp, ihlal cezası veriyor. Nerede kaldı basın özgürlüğü, fikir hürriyeti? Görün diaspora ve destekçileri nasıl çalışıyor!'' ifadelerini kullandı.

Bozkurt ise skandal uygulamaya ilişkin olarak, ''"Atatürk'ün politikalarına aykırı olarak, Ermeni soykırımı var demek ihanettir" mi, "Korona ile ilgili iddialar psikolojik hastalıktan öteye geçti" mi, yoksa ikisi birden mi rahatsız etti birilerini de şikayet edip videoyu kaldırttılar acaba?'' dedi.

ABD için olabilecek en kötü sonuç İkinci Kadir Şeker vakası...5 yıllık hapis cezası onanınca tutuklandı! Mehmet Büyükekşi'den flaş Ali Koç açıklaması: "U19 tehdidini yaptı"
Sonraki Haber