Yol kenarına atılmış 7 erkek cesedi bulundu

Dünyanın en tehlikeli ülkeleri arasında ilk sıralarda bulunan Meksika'da, gün geçmiyor ki uyuşturucu çeteleri bir katliama imza atmasın. Son olaraka Guanajuato eyaletinde kurşunlanarak yol kenarına atılmış yedi erkek cesedi bulundu. Cesetlerin uyuşturucu karteli savaşının yeni kurbanları olduğu tahmin ediliyor.

Meksika'nın Guanajuato eyaletinde yol kenarında 7 erkek cesedinin bulunduğu açıklandı. 

Güvenlik yetkilileri, Guanajuato'nun Michoacan eyaleti sınırında yol kenarında bulunan 7 erkek cesedinin üzerlerinde çok sayıda kurşun izi olduğunu duyurdu.

Olay yerinde çeşitli silahlara ait olduğu belirtilen çok sayıda boş mermi kovanı olduğu bilgisini paylaşan yetkililer, söz konusu 7 kişinin orada öldürülmüş olabileceğini söylediler.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedeldi. 

Öte yandan Jalisco New Generation karteli üyesi olduğu düşünülen ve üzerlerinde askeri kıyafetler ve silahlar bulunan bir grup hafta sonu sosyal medyada yayınladıkları bir videoda "Santa Rosa de Lima" isimli kartelin üyelerine tehditler savurmuştu.

Öldürülenlerin bu tehditlerle ilgili kişiler olup olmadığı bilinmiyor.

2017’den bu yana Guanajuato genelindeki yetki alanını artırmak isteyen söz konusu iki kartelin çatışmalarında 9 binin üzerinde insan öldürüldü.

O eski Türkiye artık yok Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi Sivasspor maçı öncesi harekete geçti 8 ilde Doğan Güney'in suç örgütüne dev operasyon
Sonraki Haber