Yoksullara yardım ve bin TL'lik zarfları dağıtmak için firmalar seferber oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için firmalar seferber oldu. Arnavutköy’de bazı okulların servis taşımacılığını yapan Karaali Turizm yoksullara yardım ve bin TL'lik zarfları dağıtmak için harekete geçti. Karaali Turizm, 400 aileye 100 bin liralık yardım kolisi de ulaştırdı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında #evdekal uyarılarına uyan ve maddi durumu zayıf ailelere yardımlar ulaşmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu Milli Dayanışma Kampanyası'NA Arnavutköy’den de bir turizm şirketi katıldı.

Arnavutköy’de bazı okulların servis taşımacılığını yapan Karaali Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Sait Karaali, 400 aileye temel gıda malzemeleri ulaştırması büyük takdir topladı.

100 BİN TL'LİK YARDIM

Hayırsever iş adamı Karaali, Arnavutköy’de 400 ailenin temel gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Yardımları Arnavutköy Belediyesi yetkilileri ile koordine ederek gerçekleştiren Karaali, bu zor süreçte ihtiyaç sahiplerinin de takdirini kazandı.Karaali Turizm'in 400 aileye ulaştırdığı yardım malzemelerinin toplam değerinin ise 100 bin lira olduğu öğrenildi.

Yapılan yardımlarla ilgili Arnavutköy Ağrılılar Derneği Başkanı İsmail Aksu, bir teşekkür mesajı yayınladı. Yardım organizasyonuna da öncülük eden Aksu, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yapatı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Arnavutköy ilçemizde servis işi yapan değerli dostum Karaali Turizim Servis Hizmetleri sahibi Sayın Sait Karaali beye ilçemizde 65 yaş üstü ihtiyaç sahibilerine dağıtılmak üzre vermiş olduğu yardımların dağıtılması için belediye başkan yardımcımız sayın Kemal Aygenli Beye teslim etik ülkemizin içinde olduğu bu zorlu süreçte değerli dostum sait beye tesekkür ederim” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Arapça soruya Türkçe çeviri istedi! Şans Topu sonuçları 21 Nisan 2024! Şans Topu sonuçları 24 Nisan 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları!
Sonraki Haber