Müjdat Gezen de fırsatı kaçırmadı! İfadeden sonra hemen kitap çıkardı!

Çıkardığı kitaplarla Atatürk üzerinden ticaret yapan Yılmaz Özdil'den sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrılan Müjdat Gezen de boş durmadı ve kitap çıkardı.

Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla 24 Aralık'ta ifade veren Müjdat Gezen, 28 gün sonra "Haddini bil" kitabını piyasaya sürdü.

İFADEYE ÇAĞIRILDIĞI CÜMLEDEN KİTAP

Müjdat Gezen, geçtiğimiz aralık ayında Halk TV'de Cumhurbaşkanına yönelik olarak çirk sözler söylemiş, "Haddini bil" ifadesiyle dikkat çekmişti.

Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla 24 Aralık'ta savcılıkta ifade veren Gezen, bu durumu da fırsata çevirdi. Gezen, ifadeden 28 gün sonra "Haddini bil" isimli kitabını piyasaya sürdü.

HASAN KAÇAN TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu ve karikatürist Hasan Kaçan, sosyal medya hesabından Müjdat Gezen'in fırsatçılığını eleştirdi ve "Tavuk bile yımırtayı bu kadar kısa sürede yımırtlamaz. Buldular 'okuyan kesim'i... Okutan okutana..." yorumunu yaptı

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber