Yılmaz Özdil Sözcü'den kovuldu mu?

Bodrum'da 3 sene önde 4.6 milyon liraya aldığı denize sıfır villaya kaçak eklentiler yaptığı ortaya çıkan ve durumu "alt tarafı iki oda bir salon yazlık" şeklinde yorumlayan Yılmaz Özdil, yazılarına bir süre ara vereceğini duyurdu. Özdil'in bu açıklaması 'Sözcü'den kovuldu' iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. Özdil'den konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Bodrum'un Bitez Mahallesi’nde kaçak villasıyla gündeme gelen ve tepkilerin odak noktası olan Yılmaz Özdil, yazılarına ara vediğini açıkladı.

Kaçak villasıyla başı dertte olan Özdil, Sözcü'deki 'Vicdanı olan herkes biliyor' başlıklı son yazısında "Orada benim adıma uğraşan kötü gün dostlarımın, avukatlarımın hakkını ödeyemem, kendilerine yürekten teşekkür ederim." dedi.

"AZ BİRAZ İZİN RİCA EDİYORUM"

Özdil, sözlerine şöyle devam etti:

"Ama, sabahın köründen itibaren telefon üstüne telefon, Türkiye'nin dört bir yanından arayan soran derken, günlük yazıya odaklanıp baskıya yetiştirebilmem maalesef imkansız. Az biraz izin rica ediyorum." 

KOVULDU MU?

Özdil'in bu açıklaması 'Sözcü'den kovuldu' iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. Özdil'den henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

ÖZDİL'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Süleyman Soylu sessizliği bozdu! Dolar ve euroda son durum! İşte güncel döviz kurları
Sonraki Haber