Yılmaz Özdil, Sedat Peker ağzıyla konuştu!

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den meslektaşlarına ağır sözler geldi... Sedat Peker'in medya mensuplarına yönelik hakaretlerine aynen katılan Özdil, "süzme şerefsizler" dedi...

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker son günlerde yayınladığı Youtube videolarıyla adından söz ettiriyor.

Peker son videosunda basın mensuplarını da hedef aldı ve ortaya attığı iddiaları haberleştirmeyen medya mensuplarına sert tepki gösterdi. Peker işini namusuyla yapanları tenzih ederek, gazetecilerin şerefsiz olduğunu söyledi.

Sedat Peker'in bu sözlerine ise sürpriz bir isimden destek geldi. Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de Peker'e destek çıkarak meslektaşlarına yönelik ağır ifadeler kullandı.

Özdil, "Sedat Peker işini namusuyla yapanları tenzih ederek, gazetecilerin şerefsiz olduğunu söyledi. Bu konuda kesinlikle haklı... Bunca somut iddia varken, bunları haber yapmayan, kenardan kenardan başka konuları yazan gazete ve gazeteciler süzme şerefsiz değildir de nedir?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan haber var! Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Sonraki Haber