Yılın ilk linci Vedat Milor'a

Gastronomi yazarı olan televizyonlarda yemek programları yapan Vedat Milor, 31 Aralık'ın son saatlerinde “Bu yıl yediğim en iyi yemeklerin hepsini ben ve eşim Linda Milor yaptı. Bu ayıp tüm restoran sektörüne yeter!” mesajı paylaştı. İşte bu mesaj nedeniyle yılın ilk lincini de Milor yemiş oldu. Aslında Milor'un linç edilmesine neden olan bu mesaj sadece bir ironiydi. Çünkü yıl boyu Kovid-19 nedeniyle restoranlarda yemek yemeyen Milor bu duruma işaret etmek için espri yapmıştı.

Türkiye'nin gastronomi yazıları ve yaptığı yemek programları ile tanıdığı Vedat Milor, 2021’de sosyal medyada linç edilen ilk ünlü oldu. 

Yaptığı televizyon programları için sık sık farklı restoranlara giderek tadım yapan Milor, 2020 yılında yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle, risk grubunda bulunması sebebiyle restoranlara gidemedi. 

Hal böyle olunca da ne restoranlarda yemek yiyip tadım yapamadı. 

Milor bu duruma gönderme yaparak sosyal medyada paylaştı.

Milor ironik mesajında, “Bu yıl yediğim en iyi yemeklerin hepsini ben ve eşim Linda Milor yaptı. Bu ayıp tüm restoran sektörüne yeter!” diye yazdı.

Aslında Milor bu mesajı ile pandemi nedeniyle sadece paket servis hizmeti verebilen restoranların durumuna dikkat çekiyordu.

Ancak, bu esprili mesajın yanlış anlaşılması üzerine Vedat Milor'a sosyal medyadan tepki yağdı. 

Milor lince dönüşen tepkiler üzerine “Yani çıldırmamak elde değil Şu tiviti bile ciddi sanmak için ne biliyim ya beni bugün takip etmeye başlamış olmaları lazım ya da... Bu ironi olmasa, yani gerçek olsa ve gerçekten restoranlardan iyi yemek yaptığımızı düşünsem zaten görgü ve anlayış gereği bunu yazmamak gerekir” sözleriyle yaptığının 'bir espri' olduğunu açıklamak zorunda kaldı. 

İşte Vedat Milor’un ironik mesajı ve sosyal medyadan gelen tepkiler:

Cumhurbaşkanı'ndan Steinmeier'e anlamlı hediye Bugün kimin maçı var? 25 Nisan 2024 maç programı! İzmir'de bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber