Yılın ilk haftasında Epic Games'in ücretsiz oyunu belli oldu! 100 TL değerindeki iki oyun ücretsiz

Popüler dijital oyun platformu Epic Games'te yılın ücretsiz oyunu belli oldu. Geçen yıl olduğu gibi Epic Games, bu yılda kullanıcıları şaşırtacak. Peki bu hafta hangi oyunlar ücretsiz? İşte detaylar...

Türkiye'de oyun severlerin severek tercih ettiği dijital oyun platformu, her hafta ücretsiz oyunlarıyla kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta 100 TL değerindeki Kerbal Space Program ve Shadow Tactics – Aiko’s Choice ücretsiz erişime açıldı. Eğer kütüphanenize eklemediyseniz, geç olmadan ekleyin.

KERBAL SPACE PROGRAM

(Normal fiyatı: 59TL)

Kerbal Space Program, üç oyun modu içerir. Bilim Modunda, yeni teknolojinin kilidini açmak ve Kerbalkind bilgisini ilerletmek için uzay deneyleri yapın. Kariyer Modunda, inşaat, strateji, finansman, yükseltmeler ve daha fazlası dahil olmak üzere uzay programının her yönünü denetleyin. Sandbox'ta, oyundaki tüm parçalar ve teknoloji ile aklınıza gelebilecek herhangi bir uzay aracını inşa etmekte özgürsünüz.

Ana Özellikler

-Karmaşık uçuş manevralarını gerçekleştirmek için geminizin kurulumu üzerinde tam kontrol sahibi olun.
-Kahraman olmaları için onları işe alma, eğitme ve uzaya gönderme dahil olmak üzere Kerbal mürettebat üyelerinizi yönetin.
-Geniş bir ölçekte ayrıntılı araziyi keşfederek, benzersiz uyduları ve gezegenleri olan bütün bir yıldız sistemini keşfedin.
-Kerbal mürettebatınızı "araç dışı" faaliyetler için gemilerinin dışına gönderin.
-Yeni gezegenlerde uzay istasyonları, devasa yıldız gemileri ve yüzey üsleri inşa etmek için uzay gemilerini birbirine kenetleyin.
-Araziyi taramak ve biyomları ve diğer anormallikleri bulmak için uyduları kullanın.
-Uzay aracınız ve Kerbal Uzay Merkezi arasında iletişim kurmak için iletişim ağları kurun.
-Güneş sisteminin her yerinden değerli bilgi ve kaynakları ve çok daha fazlasını çıkarmak için yeni teknolojiler araştırın ve geliştirin!

SHADOW TACTİCS – AİKO’S CHOİCE

Aiko'nun Seçimi, Edo döneminde Japonya'da geçen, sevilen gizlilik taktikleri oyunu Shadow Tactics: Blades of the Shogun için yepyeni bir bağımsız genişlemedir.

Ana oyun tarzında, ölümcül uzmanlardan oluşan bir ekibin kontrolünü ele geçirerek düzinelerce düşmanın arasındaki gölgelere gizlice giriyorsunuz. Gizli orman kamplarında veya canlı Edo dönemi kasabalarında düşman üslerine sızarken yaklaşımınızı seçin. Tuzaklar kurun, rakiplerinizi zehirleyin ve dikkatlerini dağıtın - veya düşman temasından tamamen kaçının. Her hareketinizi dikkatlice planlayın ve düşmanları alt etmek ve önünüzdeki zorlu görevlerin her birini tamamlamak için kendi ustaca taktiklerinizi geliştirin!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber