Yılın en iyi oyunu: High On Life

2022 yılı oyun dünyasına damga vuran oyun belli oldu. Xbox ve Windows platformları için piyasaya çıkan High On Life oyunu yılın en iyi oyunu seçildi.

Oyun dünyasının tanınan ismin Justin Roiland tarafından geliştirilen ve kısa bir süre önce oyun severlerin beğenisine sunulan High On Life oyunu en çok ilgi gören oyun oldu.

HİGH ON LİFE OYUNU ÖZELLİKLERİ

Rick and Morty’nin yaratıcılarından yeni shooter oyunu High On Life 13 Aralık 2022’de çıkışını gerçekleştirdi. Rick And Morty’nin yazarı ve seslendirmeni olan Justin Roiland tarafından yazılan oyun, PC ve Xbox platformlarında mevcut.

Komedi ve mizah unsurlarını içerisinde barındıran High On Life oyunu tek oyunculu bir aksiyon-macera türü. Bir uzaylı kartelinin Dünya’yı işgal etmesi sonrasında konuşan silahlarınız ile birlikte Garmantuous ve çetesinin peşine düşüyorsunuz. 13 Aralık tarihinde çıkan oyun Xbox ve Windows platformlarına gelmişti. Ayrıca Game Pass üzerinden de yayınlandı.

Yapay zekada maliyet düşmezse geri zeka olacak Hyalüronik Asit nedir? Niçin kullanılır? Carlo Ancelotti Arda Güler'in dakika almayı hak ettiğini söyledi
Sonraki Haber