Yılbaşında emekliye ikramiye Var mı? Emekliye 1100 TL Yılbaşı İkramiyesi ödemesi var mı?

Emeklilere Yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler ile ilgili konuştu. "Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2022" sorusu da merak ediliyor. Devlet tarafından emeklilere bayram ikramiyesi adı altında verilen 1100 TL yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?

Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2022, Emekliye 1100 TL yılbaşı ikramiyesi verilecek mi soruları gündem oldu. Emekli vatandaşlara devlet destekli nakit ödemeleri geçtiğimiz dönemde rastlandı. Emeklilere verilen promosyon ödemeleri ikramiye adı altında gerçekleşiyor. Önceki yıllarda Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiye veriliyordu. Pandemi döneminde de sıkıntı yaşayan emekliler yılbaşı ikramiyesi bekliyor. Peki 1100 TL yılbaşı ikramiyesi ödenecek mi?

YILBAŞINDA EMEKLİYE İKRAMİYE VAR MI 2022?

Emekli vatandaşlar Ramazan ve Kurban Bayramında aldıkları 1100 TL ikramiyeyi aynı zamanda yılbaşında almak istiyor. Yılbaşı ikramiyesi olarak 1100 TL ikramiye bekleyen emekliler bu ay içinde belli olacak ikramiyelerini merakla bekliyor.

Eğer meclis onayından geçer ve Resmi Gazete'de yayınlanırsa hiçbir başvuruya gerek kalmadan emekliler 1100 TL yılbaşı ikramiyesinden faydalanabilecek.

1100 TL YILBAŞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

2021 Aralık ayı içerisinde belli olacak olan yılbaşı ikramiyesi onaylanması durumunda emekli maaşına ek olarak banka hesaplarında yılbaşı ikramiyesine sahip olacak.

1100 TL yılbaşı ikramiyesi onaylanmazsa çeşitli kamu bankalarınında geçmişte olduğu gibi yılbaşına özel ikramiyeleri emeklilere dağıtacak.

İstanbul'da Gazze diplomasisi: Çatışmanın bölgeye yayılma riski var Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı!
Sonraki Haber