Yeşil Yol ne zaman ve nerede çekildi? Yeşil Yol gerçek mi?

Yeşil Yol ne zaman ve nerede çekildi? Yeşil Yol gerçek mi? Yeşil Yol, Stephen King'in aynı adlı kitabından uyarlama bir dram filmidir. Gösterime girdiği yıl tüm listeleri alt üst eden Yeşil Yol filmi bu akşam TRT 1'de ekrana geliyor. Konusu, oyuncuları ve sahneleri ile eşsiz bir film olan Yeşil Yol ne zaman ve nerede çekildi?

Yeşil Yol ne zaman ve nerede çekildi? Yeşil Yol gerçek mi? TRT 1de 26 Mayıs akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek olan Yeşil Yol filmi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Yeşil Yol filminin konusu, oyuncular ve mekanı merak konusu oldu. Birçok dalda akademi ödülü sahibi olan bu eşsiz film adını 1999 yılında sinema tarihinde yazdırdı.

YEŞİL YOL ÇEKİMLERİ 1999'DA BAŞLADI...

Orijinal ismiyle The Green Mile olan Yeşil Yol filmi 1999 yılında çekildi. Senaristi ise ünlü yönetmen senarist Frank Darabont oldu.

Dünyaca ünlü yazar Stephen King'in aynı adlı romanınından uyarlama olan Yeşil Yol filminin konusu nedir, kimler oynuyor?

İşte başrolünde dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Hanks'in oynadığı Yeşil Yol filminin oyuncu kadrosu ve detaylar...

Edgecomb, hikâyesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkûmlarını elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir.

Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkûmu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkûm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğaüstü güçlere sahiptir.


YEŞİL YOL OYUNCU KADROSU

Tom Hanks – Paul Edgecomb

David Morse – Brutus 'Brutal' Howell

Bonnie Hunt – Jan Edgecomb

Michael Clarke Duncan – John Coffey

James Cromwell – Hal Moores

Michael Jeter – Eduard 'Del' Delacroix

Graham Greene – Arlen Bitterbuck

Doug Hutchison – Percy Wetmore

Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Muslera açıkladı! Uruguay'da bir devir kapandı Milli yelkencilerimiz 2024 Paris Olimpiyatları'na gidiyor!
Sonraki Haber