Yeni Şafak yazarı Rasim Özdenören'den haber var

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle bir süredir yazılarına ara veren ve hastanede tedavi altına alınan Yeni Şafak yazarı ünlü edebiyatçı Rasim Özdenören'den iyi haber geldi. Özdenören'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Sağlık sorunları nedeniyle yazılarına ara veren ve bir süredir hastanede yatan usta yazar Rasim Özdenören'in sağlık durumuyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

İz Yayıncılık'tan yapılan açıklamada, "Kıymetli yazarımız Rasim Özdenören bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görmektedir. Durumunun iyiye doğru seyrettiği bugünlerde sizlerden de dualarınızı bekleriz." denildi.

EROL GÖKA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Psikiyatr - yazar Erol Göka da Özdenören'in hastanede çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Rasim ağabeyden tüm sevenlerine selam, sevgi, iyi bayram dilekleri..." notunu düştü.

Öte yandan Yönetmen Mesut Uçakan, sosyal medya hesabından Özdenören için bir mesaj paylaştı. Uçakan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Büyük kültür adamı, değerli ağabeyim Rasim Özdenören'e Rabbimden şifâ diliyorum. Dualarımız onunla."

Yapay zekada maliyet düşmezse geri zeka olacak Hyalüronik Asit nedir? Niçin kullanılır? Carlo Ancelotti Arda Güler'in dakika almayı hak ettiğini söyledi
Sonraki Haber