İbrahim Karagül'den Taşgetiren'e sert tepki!

Ahmet Taşgetiren'in TV 5'te sarfettiği sözlere tepki yağdı. Taşgetiren'e tepki gösterenlerden biri de Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül oldu.

Ahmet Taşgetiren, TV 5'te Yıldıray Oğur'un sunduğu Medya Analiz adlı programın konuğuydu. Taşgetiren programda "12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat döneminde yazdım, kendimi bu zamandaki kadar kısıtlı bir duygu içinde görmedim." ifadelerini kullandı. Darbe günlerinin özlemini duyduğu görülen Taşgetiren'e sosyal medyada tepki yağdı.

İBRAHİM KARAGÜL'DEN SERT TEPKİ

Ahmet Taşgetiren'in sözlerine tepki gösteren isimlerden biri de Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül oldu.

Karagül, sosyal medya paylaşımında, "Bugünleri 12 Eylül’e, 28 Şubat’a benzetmek. Hatta daha kötü diyebilmek... azıktır, günahtır, ayıptır.. Eleştiri değil, kıyas can yakıcıdır. Burada eleştirinin ötesinde bir hesap vardır. Bu bir akıl tutulması değil. Bu bir zihin karartmadır! Hiç bir şekilde "yerli" olmayan bir akıl,'Muhafazakar muhalefet' örgütlüyor. Muhalefet olmalıdır, haktır. Ama bu muhalefet girişimi değil, 'Muhafazakar Müdahale' planıdır. 'İkame' yapılar üzerinden çalışılan budur. Bu ülkenin kalbine nişan alıyorlar. 15 Temmuz'a gizliden umut bağlayıp büyük hayal kırıklığına uğramış olanlar, şimdi "utangaç cümlelerle" sahaya çıkıyor. Durdukları yer aynı. Karşı oldukları şeyler aynı. Savundukları tezler aynı. Uyguladıkları taktikler aynı. Bütün bunların arkasındaki akıl aynı." ifadelerini kullandı!

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber