Fatih Karagümrük Malatya'da Abdulsamed Damlu'ya takıldı

Yeni Malatyaspor ile Fatih Karagümrük, 22. haftanın açılış maçında 0-0 berabere kaldı. 1 golü VAR'a takılan Karagümrük. 2. yarıda 10 kişi mücadele eden rakibi karşısında tek kale oynasa da 7 kurtarış yapan genç kaleci Abdulsamed Damlu'yu geçemedi...

Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor ile Fatih Karagümrük 0-0 berabere kaldı. Malatya Stadı'nda Yasin Kol'un yönettiğ, yoğun kar yağışı altında ve bozuk bir zeminde oynanan maçta gol sesi çıkmadı.

Geçen hafta deplasmanda Denizlispor'u mağlup eden ve son 4 maçının 3'ünü kazanarak Malatya'ya gelen İstanbul ekibi, 8'de Fabio Borini'yle bir gol buldu. Ancak VAR incelemesi sonrası pozisyonda ofsayt tespit edildi ve İtalyan forvetin golü iptal edildi. 44. dakikada Yeni Malatyaspor santrforu Kubilay Kanatsızkuş direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

2. yarıyı tek kale oynayan konuk ekip, aradığı golü bir türlü bulamadı. Zorlu 90 dakikada öne çıkan isim Yeni Malatyaspor kalecisi Abdulsamed Damlu oldu. Sarı-Siyahlı kulübün altyapı ürünü olan 21 yaşındaki eldiven, 7 kurtarışla takımına 1 puanı getiren isim oldu. Kırmızı-Siyahlılar maç boyunca rakip kaleye 15 şut çekti ancak Abdulsamed Damlu'yu geçemedi. Bu sezon 8. maçına çıkan genç kaleci, performansıyla dikkat çekti.

Şenol Can'ın takımı 0-0'lık beraberlikle puanını 31'e yükseltti. Fatih Karagümrük hafta içi 23. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak. 2 maçtır gol atamayan Hamza Hamzaoğlu yöentimindeki Malatya ekibi ise puanını 28 yaptı. Doğu Anadolu ekibi 4 Şubat'ta Göztepe'ye konuk olacak.

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed, Zeki, Semih, Wallace, Hadebe, Youssouf, Acquah, Lukoki, Kubilay, Adem, Umut

FATİH KARAGÜMRÜK: Aykut, Koray, Roco, Campi, Balkovec, Bertolacci, Biglia, N'Diaye, Ndao, Borini, Sobiech

ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Şaşırtan artış! Türkiye turizmde Fransa’yı geçecek Cevahir AVM'de intihar! Görüntüler yürek burktu...
Sonraki Haber