Yeni Hazine Bakanı kim olacak? Berat Albayrak'ın istifası nasıl gelişti?

Yeni Ekonomi bakanı kim olacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı'na hangi isim gelecek sorularının yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Berat Albrayrak'ın istifasının kabul edildiğini açıklamasının ardından yeni Hazine ve Maliye Bakanı kim olacak sorusu da gündeme geldi.

Yeni Ekonomi Bakanı kim olacak? Berat Albayrak'dan sonra koltuğa kim gelecek sorularının yanıtı haberimizde.

YENİ EKONOMİ BAKANI KİM OLACAK?


Berat Albayrak sağlık sorunlarıyla nedeniyle istifa ettiği açıklama yayınlandı. İşte o açıklama:

"Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunları nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadelerinin yer aldığı mesaj şöyle devam ediyor:

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edecektir. Enerjide olduğu kadar ekonomide de ektiğimiz tohumlar çok da uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştıracağına şahit olacağız inşallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur. Gaybı, kalpleri, ve hakiki niyetleri bilen mutlak üç sahibi Cenab-ı Allah izleri Sırat- ı Müstakimden ayrımasın. Sonumuzu hayreylesin."Gelişme sonrası Yeni ekonomi bakanı belli oldu mu konusu merak edildi. Albayrak'ın istifası durumunda yerine kimin geleceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

30 saati aşan metro 'arızasında' neyi saklıyorlar? SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Sonraki Haber