Yeni Hayat 3. Bölüm izle

Yeni Hayat 3. Bölüm İZLE yayında. Yeni Hayat 3. son bölüm full izle linki tek parça halinde Kanal D’de.

Yeni Hayat 3. Bölüm İZLE!... Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Yeni Hayat dizisi 3. bölümü ile 17 Eylül Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Yeni Hayat dizisinin 3. son bölümü biter bitmez tek parça halinde haberimizdeki bağlantı linkinden izleyebilirsiniz.

YENİ HAYAT 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasemin, Adem’i dudaklarından öpünce dengeler bir anda değişir. Adem kendine güvenerek bu işin altından başka bir şeyin çıkacağını fark eder. Ve bunun yollarını aramaya karar verir. Yasemin ise yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlar ancak hata yapmaya devam eder. Timur’un ortakları da bir bordo bereliyi karısını koruması için işe almasından dolayı oldukça mutsuz olmuşlardır.

Timur ortağı ile bu mevzu nedeniyle karşı karşıya gelir. Yasemin ise halen kaçış planı içerisindedir. Yasemin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya kaldığı bilmeden hatalı adımlar atar ancak bunun farkına varamaz. Tüm bunlar olup biterken de Adem’e gelen yeni bir teklif herkesi şaşırtır.

YENİ HAYAT 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle