Yeni bir muhalif kanal geliyor...

Türk televizyon yayımcılığının "göbek dansları" ile ünlü kanalı Flash TV ilginç transferler gerçekleştirdi. Muhalif isimleri kanala bir bir transfer eden Flaş TV kıvrak figürlerini yeni dönemde siyaset sahnesinde sürdüreceğe benziyor!

Kıvrak dans figürlerinin sergilendiği programları ile hatırlanan ve 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV, yeni yayın döneminde ekranlara farklı yüzü ile çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni formatını "muhalif habercilik" çizgisine taşıyan Flash TV yeni logosu ve kadrosunu reklam panolarıyla kamuyouna ilan etti.

MUHALİF EKİP KURULDU

Reklam panosundaki afişte, kanalın yeni logosunun yanı sıra kadrosuna muhalif isimleri kattığı da dikkat çekti.

Muhalif gazeteciler Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara ve Faik Öztürk ile anlaşan kanal Atilla Taş'a da yeni dönemde program yaptıracak.

AKİF BEKİ "PEKİ" DEMEDİ

Diğer yandan Flash TV'nin bu afişine itirazlar da geldi. Afişte resmi ve ismi bulunan Karar yazarı Akif Beki kanalla anlaşmadığını açıkladı.

Afişe itiraz eden Beki, "Ama ben efsaneyle dönmüyorum, yanlış bilgi. Aralarında görmek istediler, teşekkür ederim fakat bu afişi onaylamış değilim." ifadelerini kullandı.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber