Yemin dizisi final mi yapıyor? Yemin ne zaman bitecek? 3. sezon yayınlanacak mı? Özge Yağız diziden ayrılıyor mu?

Yemin dizisi final mi yapıyor? Kanal 7 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yemin, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başrol oyuncularından Özge Yağız'ın diziden ayrılması final iddialarını gündeme getiriyor. Dizinin final yapacağı iddiası sonrasında hayranları araştırma yapmaya başladı. İşte Yemin dizisi final mi yapıyor? Yemin ne zaman bitecek? 3. sezon yayınlanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemin dizisi final mi yapıyor? Başrol oyuncularından Özge Yağız'ın diziden ayrılması final iddialarını gündeme getiriyor. Dizinin final yapacağı iddiası sonrasında hayranları araştırma yapmaya başladı. Kanal 7 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yemin, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. İşte Yemin dizisi final mi yapıyor? Yemin ne zaman bitecek? 3. sezon yayınlanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

YEMİN DİZİSİ FİNALİ NE ZAMAN?

Yemin dizisinin sezon finali 1 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek. Yemin 240. sezon sonu bölümü ile ekranlara veda edecek.

YEMİN'DE BUGÜN NELER YAŞANACAK?

Emir, Reyhan’ın doğumdan vazgeçmesi için elinden geleni yapıyordur ama hiçbir şey fayda etmiyordur. Reyhan bebeği ile beraber kendisinin de yaşayacağına tüm kalbiyle inanmaktadır. Emir, Reyhan’ın kalbini kırmayı bile göze alıp ikna etmek için her yolu denemeye başlar ama diğer taraftan ise baba olamama fikrinin acısını tek başına yaşar. Reyhan’ı kaybetme korkusunu iliklerine kadar hisseden Emir bütün çareler tükendiği anda bir çözüm bulabilecek mi? Narin’in oyundan haberi olduğuna dair cevabından sonra Kemal’in tepkisi büyük olur. Narin’e karşı daha da duvarlı bir hal alan Kemal’in tekrardan inadı tutar. Şehriye ile Hızır’ın kurduğu oyun, Kemal’in inadı ile birleşince hastalanmasına sebep olur. Bu hastalık iki aşığı yakınlaştıracakmış gibi dururken hasta Kemal’e kıyamayan Narin’in çabaları sonuç verecek mi?

Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem'in yaptıkları aileyi karıştırdı!
Sonraki Haber