Yavuz Bingöl gözyaşlarına hakim olamadı

TV100 ekranlarında Okan Bayülgen'in sunduğu Nokta programına katılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl duygusal anlar yaşadı. Annesinin saz çalarken çekilen görüntülerinin yayınlanması üzerine Bingöl gözyaşlarına hakim olamadı. Annesinin alzaymır hastası olduğunu belirten Bingöl 'Çok zor bir hastalık, en son beni unuttu.' ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Okan Bayülgen'in sunduğu Nokta programının bu haftaki konuğu Yavuz Bingöl'dü. Bingöl, annesi Aşık Şahsenem'in saz çalarken çekilen görüntüleri yayınlanınca duygusal anlar yaşadı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Bingöl, annesinin alzaymır hastası olduğunu ve artık saz çalmayı unuttuğunu belirterek ''Bu çok duygusal bir hastalık. Onu sağlıklı olarak görünce çok duygulandım. En son beni unuttu.'' ifadelerini kullandı.

Okan Bayülgen bunun üzerine programa reklam arası verdi.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!