Yasak Elma'nın Erkek Sesli Zehra'sından Üzen Veda!

4. sezonu ile ekranlara veda eden Yasak Elma dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Pazartesi akşamlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan Yasak Elma’da erkek sesi ile adından bahsettiren ve Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir izleyenleri üzdü.

Ekranların klasikleşen dizilerinden biri olan ve her bölümü ile olay yaratan Yasak Elma’da ayrılıklar bitmiyor. Geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak FOX TV ekranlarında veda etmek durumunda kalan Yasak Elma dizisinde Şahika ve Cansu karakterlerinden sonra bir kişi daha veda etti.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu ve başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir’in yeni sezonda olmayacağı ifade edildi.

ŞEVVAL SAM'DAN ALBÜM SÜRPRİZİ

Ünlü oyuncunun Medyapım'ın çekeceği yeni dizide yer alacağı dillendirilmeye başlandı.

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın ise albüm çalışmasına artık sona geldiği ve Haziran ayından önce albümü çıkarmak istediği belirtildi. Dinleyicilerin uzunca bir süredir yoğunlukla Karadeniz şarkıları istediğini ve gelen bu istekler üzerine de Karadeniz şarkılarını yeniden seslendirdiğini söyleyen Sam, Kalan Müzik imzalı albümün 4 şarkısının büyük beğeni kazandığını söyledi.

Bakanlık koruyucu giyim konusunda açıklama yaptı! İşte detaylar... Avcılar'da metrobüste çıkan yangın söndürüldü Korkunç olayın tanıklarının ifadesi kan dondurdu: Yaktıklarını gördüm
Sonraki Haber