Yasak Elma Zehra kimdir? Şafak Pekdemir cinsiyet değiştirdi mi?

Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in erkek gibi çıkan sesi kafaların karışmasına neden oldu. Daha önceden de yaptığı açıklamasında erkek sesinden rahatsız olmadığını söyleyen Pekdemir, buna alıştığını belirtmişti. Peki, Yasak Elma Zehra kimdir?

Yasak Elma dizisinin güzel oyuncusu Şafak Pekdemir'in kalın çıkan sesine kendi getirdiği yorum oldukça konuşuldu. Mutlu bir evliliği olan Pekdemir, daha öncesinde ‘Bu ses Şafak’tan mı çıkıyor’ gibi yorumlara ilk kez cevap veren Pekdemir, “Sesimin kalın olmasını küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum. Taksi durağını aradığımda tamam Şafak bey diyorlar” diyerek sesiyle barışık olduğunu belirtti.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!