Yasak Elma Zehra ayrıldı mı? Şafak Pekdemir Yasak Elma 5. sezonunda olacak mı?

Yasak Elma dizisinde şok bir gelişme yaşandı. 4. sezon ile ekranlara veda ederek ara veren Yasak Elma dizisi oyuncularından Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir’den izleyenleri üzen bir haber geldi. Peki, Yasak Elma Zehra ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinde 4. sezon finalinin ardından 5. sezon için geri sayım başladı. Büyük ayrılıkların yaşandığı Yasak Elma 4. sezonun da yaşanan yaprak dökümü izleyenleri şok etti. Önce Talat Bulut ve daha sonrasında da Nesrin Cavadzade’nin ayrılıkları ile sarsılan Yasak Elma’da şok bir ayrılık daha yaşandı.

YASAK ELMA ZEHRA AYRILDI MI?

Yasak Elma dizisinin 5. sezonunun oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Dizinin ilk sezonundan bu yana kadroda yer alan isimlerinden biri olan Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir’in Yasak Elma dizisinden ayrıldığı ve 5. sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacağı ifade edildi.

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

19 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, üniversite eğitimini Beykent’te aldıktan sonra bir süre Bakırköy Tiyatrosunda çalıştı. 2011 yılında Aslı adlı dizide oynayan Pekdemir, “Leyla ile Mecnun” dizisinde Nisan karakterine can verdi.

İncir Reçeli isimli filmin ikincisinde rol alan Pekdemir, özellikle buradaki “Duygu öldü” repliği seyircide unutulmaz bir şekilde duygusal yara açtı. Kariyer hayatının yanı sıra özel hayatında da farklı bir kişiliğe sahip olan Pekdemir, ünlü oyuncu Burak Mengü ile dünya evine girdi.

Son olarak Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Pekdemir oldukça beğenildi.

Avcılar'da metrobüste çıkan yangın söndürüldü Korkunç olayın tanıklarının ifadesi kan dondurdu: Yaktıklarını gördüm Survivor All Star'da adaya kim veda edecek?
Sonraki Haber