Yasak Elma başlıyor mu? Son bölümde neler oldu? Yasak Elma son açıklama var mı?

Fenomen dizi Yasak Elma, kovid-19 salgını nedeniyle ekrana ara vermişti. Ancak dizinin izleyenleri Yasak Elma'nın son bölümünde neler yaşandığını merak ediyor. Yapımcılarından bir açıklama beklenen Yasak Elma dizisinin ne zaman başlayacağına dair aramalar da sıklaştı. Peki Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut gibi yıldızların başrolünü oynadığı Yasak Elma başlıyor mu, son açıklama nedir? İşte merak edilen detaylar...

Yasak Elma Başlıyor mu sorusu arama motorlarında sıkça yanıtı aranan bir soru oldu. Çekimlerine ara verilen Yasak Elma dizisinin son bölümünde nelerin yaşandığı merak ediliyor. Dizinin yapımcılarından açıklama var mı? Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut gibi yıldızların başrolünü oynadığı Yasak Elma ne zaman başlayacak? İşte detaylar...


YASAK ELMA BAŞLIYOR MU?

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma, ekranlara koronavirüs salgını nedeniyle ara vermişti. Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut gibi yıldızların başrolünü oynadığı dizinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika’nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız’ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız’ın kafası çoktan karışmıştır.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yasak Elma salgın sonrası çekimlerini durdurdu. Uzun süredir ekranda olmayan dizinin ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklama bulunmuyor. Detaylı bilgi geldikçe haberimize eklenecektir.

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma!
Sonraki Haber