Yasak Elma 4. yeni sezon oyuncuları kimler?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’da 4. yeni sezon oyuncuları belli oldu. Pandemi nedeniyle erken sezon finali yapan Yasak Elma 4. yeni sezon oyuncuları izleyenler tarafından araştırılmakta.

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandı.  Yasak Elma 4. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ederken yeni sezon oyuncuları da merak konusu oldu.

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden Yasak Elma, 4. sezon ile yeniden geri dönüşe hazırlanıyor. 74. son bölümü ile koronavirüs salgını yüzünden erkenden sezon finali yapmak durumunda kalan Yasak Elma’da 4. sezonda neler olacağı şimdiden merak ediliyor.

YASAK ELMA 4. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma 4. yeni sezonu 7 Eylül Pazartesi gününde başlıyor.

YASAK ELMA 4. YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade yer alırken kadrosunda Şafak Pekdemir, Buçe Buse Kahraman, Barış Aytaç,İlber Uygar Kaboğlu, Nilgün Türksever, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız, Gökhan Alkan, Can Nergis gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi kadrosuna son olarak Kerim rolünü canlandıran Gökhan Alkan dahil olmuştu.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle