Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izle! Şahika'yı hapiste bir sürpriz bekliyor!

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izle! FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika'nın instagramn adresinden yayınladığı fragmanda Şahika, elinde bavulla hapis yolunu tutuyor. Ancak demir parmaklıklar ardında kendisini bir sürpriz bekliyor. İşte Yasak Elma yeni bölüm tarihi ve 75. bölüm detayları haberimizde...

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izle! Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma 75. bölüm yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Dizide Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cevadzade'nin instagram adresinden yayınladığı fragmanda Şahika, hapse giriyor. Ancak elinde bavulla hapse giren Şahika'yı bir sürpriz bekliyor. İşte Yasak Elma yeni bölüm tarihi ve detaylar haberimizde...

YASAK ELMA 75. BÖLÜM YENİ FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İhtiras savaşıyla dolu dizi, pandemi nedeniyle ekran alrdan uzak kalmıştı. Yepyeni bölümleriyle ekrana gelecke olan Yasak Elma'nın 29 Temmuz'da 75. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ancak dizinin başlayacağı tarihe ilişkin henüz bir açıklama bulunmuyor. Yayın tarihi belli olduğu an haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Kerim'in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika'nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika'nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız'ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız'ın kafası çoktan karışmıştır.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber