Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izle! Halit'in planı ne?

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yasak Elma, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yıldız ile Kerim arasında yaşanan aşk kıvılcımları Şahika'nın dikkatini çekiyor. Halit'in gizli planları ise devreye girmeye başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yıldız ile Kerim arasında yaşanan aşk kıvılcımları Şahika'nın dikkatini çekiyor. Halit'in gizli planları ise devreye girmeye başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yasak Elma, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Yasak Elma 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

YASAK ELMA 75. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linklerden izlenebilir olacak.

ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Halit, Şahika'yı yenebilmek için bir intikam planı yapar. Lila ve Erim babalarına destek olmak için ellerinden geleni yaparken Zehra yeni düzene uyum sağlamakta zorlanır. Yıldız ve Kerim yakınlığı başlarken, beklenmedik sürprizlerle yüzleşeceklerdir. Şahika ise Ender'den tamamen kurtulmak için yeni bir oyunun içindedir.

20 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Bugün kimin maçı var? 20 Nisan 2024 maç programı!
Sonraki Haber