Yasak Elma 70. bölüm fragmanı izle! Yıldız'a evlenme teklifi!

Yasak Elma 70. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yasak Elma, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yıldız'ın Halit'ten intikam almak için akla alınmayacak planları vardır. Nadir düşmanın düşkün hallerinden yararlanmak için eline büyük fırsat geçiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yasak Elma 70. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Yasak Elma 70. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yıldız'ın Halit'ten intikam almak için akla alınmayacak planları vardır. Nadir düşmanın düşkün hallerinden yararlanmak için eline büyük fırsat geçiyor. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yasak Elma, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yasak Elma 70. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde... 

YASAK ELMA 70. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma dizisinin 70. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda sayfamızda paylaştığımız link üzerinden izlenebilecek.

YASAK ELMA 69. BÖLÜM ÖZET

Halit, Leyla'nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken, Leyla kendini Halit'in çocuklarına kabul ettirmeye çalışır. Nadir, Yıldız'ı kazanmak için elinden geleni yapar ve bunun için Ender'den yardım ister. Yıldız'ın Leyla'nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep olur.

Akdeniz'de gece vakti deprem! Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj! Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı!
Sonraki Haber