Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon kimdir? Hangi dizilerin senaryosunu yazdı?

Son günlerin en çok konuşulan dizisi Yargı, gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile Pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Bu gizemli hikayenin yaratıcısı ise Sema Ergenekon pek çok kişinin merak konusu oldu. Peki Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon kimdir, hangi dizilerin senaryosunu yazdı?

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Polat'ın yer aldığı ve Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi konuşulmaya devam ediyor. Hikayesi ile ilgi çeken dizi sosyal medyada da en çok etkileşim alan dizilerin başında geliyor.

Bu gizemli hikayenin yaratıcısı ise merak ediliyor. Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon kimdir? Kaç yaşında? Sema Ergenekon hangi dizilerin senaryosunu yazdı?

SEMA ERGENEKON KİMDİR?

9 Nisan 1977 doğumlu olan Sema Ergenekon Ankara Üniversitesi Dİl, Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunudur. 2005 yılında senaristlik kariyerine başlayan Ergenekon ilk olarak Dolunay adlı dizinin senaryosunu yazmıştı.

Sema Ergenekon Hangi Dizilerin Senaryosunu Yazdı?

Yargı dizisinin senaristliğini yapan Sema Ergenekon pek dizinin senaryosunu da yazmıştır.

İşte Sema Ergenekon'un senarsonu yazdığı diziler...

Gümüş, Sıla, Melekler Korusun ve Lale Devri gibi dizilerde senaristlik görevi üstlenmiştir. Ergenekon, Karadayı dizisi sayesinde 14. Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri'nde En İyi Senaryo üdülünün sahibi olmuştur.

Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir TBMM Genel Kurulu toplandı; İsrail ile ticaret tartışması Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Putin Türkiye'ye geliyor!
Sonraki Haber