Yargı 46. bölüm neden yok? 4 Kasım Yargı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Yargı dizisi hayranlarına şok eden bir haber geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi 46. bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, 4 Kasım Yargı neden yok, yayın saati mi değişti? İşte detaylar…

Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinden üzen bir haber geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin yayın saatinde değişikliğe gidildi?

Yargı Dizisi Neden Yok?

Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni nedeniyle Yargı dizisinin 46. yeni bölümünün 4 Kasım Pazar akşamında saat 20.45’te başlayacağı ifade edildi.

Yargı Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor?

Yargı dizisi Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Yargı 46. Bölüm Özeti

Ceylin de Ilgaz da, iki ayrı koldan cinayete giden iplerin birer ucunu tutmuşlarsa da; gerçeğe ulaşmaları için önlerinde onları bekleyen çok fazla yalan ve bilinmezlik vardır. İkisi de ailelerinden yana büyük hayal kırıklığına uğrayacaklarından habersizdir.

Yekta bir yandan Serdar cinayetiyle ilgili ekibi zora düşürecek ne varsa elinden geleni yaparken, bir yandan da başta Haluk olmak üzere onu sıkıştıran herkesle mücadele etmek zorundadır. Pars ve Derya, Pars’ın hayal ettiğinden çok farklı bir dönüm noktasına gelirler. Merdan ise iki aileyi ne olursa olsun bir arada tutmak için yeni bir plan yapar.

Olaylar zinciri bir felakete doğru sürüklenirken, kendi içlerinde ve adalet yolunda iyice sıkışan aile için artık bir karar verme zamanıdır. Ancak verilen bu karar Ilgaz ve Ceylin’de telafisi mümkün olmayan yaralar açacaktır.

CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı İstanbul Fikirtepe’de iki metrobüs çarpıştı
Sonraki Haber