Yargı 39. bölüm izle! 16 Ekim Kanal D yayın akışı

Kanal D yayın akışı 16 Ekim 2022 tarihinde dizi ve sinemaseverler tarafından yakından takip edilmektedir. Pazar günü ve akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan diziler, filmler ve programlar mercek altına alınmaktadır. İşte, Yargı 39. bölüm izle linki…

This browser does not support the video element.

16 Ekim 2022 tarihli Kanal D yayın akışı belli oldu. Pazar gününde ve akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan diziler, filmler ve programlar izleyenler tarafından yakından takip edilmektedir. Peki, 16 Ekim Kanal D yayın akışında neler, hangi diziler var?

Kanal D Yayın Akışı 16 Ekim 2022

16.15: Üç Kız Kardeş
18.45: Kanal D Haber Hafta Sonu
20.00: Yargı 39. bölüm
00.15: O Kız

Yargı 39. Bölüm izle

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz’ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.

Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulmuştur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilecek midir?

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru vardır: Neden biz ve katil bizden ne istiyor?

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını göstermeye hazırdır… O da Pars gibi can evinden vurulmuştur, vakada çok hızlı yol almak zorundadır. Bu yolda en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle