Yargı 17. bölüm fragmanı ön izleme

Yargı 17. bölüm fragmanı izlemek için heyecanlı bekleyiş başladı. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları izleyenlerinin karşısına çıkan Yargı 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yargı’nın son bölümünde yaşananlar…

This browser does not support the video element.

Yargı 17. bölüm fragmanı izlemek isteyenler son sahnenin ardından arayışlarına hız verdi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisinin son bölümünde; sevdiği kadın Ceylin ile mesleği arasında kalan Ilgaz’ın hiç beklenmedik bir karar alması olayların seyrini daha da değiştiriyor.

Kendisine herkesten ve hatta kendisinden bile daha çok inanan Ilgaz’ın çıkmazlarından habersiz olan Ceylin daha değişik bir tutum sergiliyor. Oğlunu öldürdüğüne dair tüm delillerin Ceylin’i işaret ettiğine Yekta Tilmen, Ceylin ve etrafı için tüm varını yoğunu ve de arkasındaki adalet ordusunu göreve çağırıyor. Kendi inandığı adaleti sağlamak uğruna, herkesi karşısına almak pahasına da olsa hamle yapmaktan çekinmiyor.

Pek çok yaralı kadınla bir arada kalmak zorunda olan Ceylin, bir yandan cinayeti hatırlamak için uğraşırken; bu kadınların hikayesine de kayıtsız kalmakla kalmamak arasında bocalıyor. Üstelik kendisi dışındaki dünyada çekilen kılıçlardan ve yeni oluşan cephelerden de tamamen habersiz kalıyor.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle