Yaptığı yemeği yemeyen eşini bıçakladı

Bursa'da meydana gelen olayda evine yemek yemeye giden adam, eşinin yaptığı yemekler tuzlu olduğu için sofradan kalkıp koltuğa uzandı. Eşi ise yemeği yemeyen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Merve A. mutfaktan aldığı bıçakla kocasını bıçakladı. Nazım T. hastaneye kaldırılırken, Merve A. ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi 5.güzel Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre gece 00.00’da yemek yemeye eve gelen 46 yaşındaki Nazım T. sofraya oturdu. Yemeğin tuzlu olduğunu fark edince sofradan kalktı ve koltukta uzandı.

YEMEĞİNİ YEMEYEN EŞİNİ BIÇAKLADI

İmam nikahlı bir çocuk annesi 23 yaşındaki Merve A. bir anda yemek konusundan eşi ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sonrası Merve A. mutfaktan aldığı ekmek bıçak ile Nazım T.'yi bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

TALİHSİZ ADAM HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nazım T., Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Nazım T. polise verdiği ifadesinde, "Yaşlı olduğumdan tuzlu yemek yemiyorum. Bu yüzden sofradan kalktım daha sonra eşimle tartışmaya başladık. Tartışmadan sonra mutfağa gitti ve elinde bıçakla bana saldırdı" dedi. Polis ekipleri ise Merve A’yı gözaltına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Merkez Bankası zorunlu karşılıklara uygulanan faizi arttırdı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında son gelişme! Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı...
Sonraki Haber