'Yalı Çapkını'mız baklava alır gibi kız seçti! Yılan hikayesine dönen yalı hikayesi!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse isimli romanından uyarlan ekranların fenomen dizisi ‘Yalı Çapkını’nı inceledi.

Karşımızda yine bir yalı ve yine onun bir çapkını! Her bölümüyle olay yaratan ’Ablası olmazsa kardeşi olsun’ dizisi ‘örf-adet’ adı altında yaşanan entrikaları izleyicinin gözü önüne çarpıcı şekilde seriyor.

Yaşananların gerçek hayattan alındığı dizide yalı çapkını Ferit ile dükkandan baklava seçer gibi seçtiği, babası tarafından zengin kocaya verilen Seyran arasındaki karmaşık ilişkiler yalıda yaşanan ilginç olaylardan sadece birisi.

Yengesi ile dedesinin karmaşık ilişkileri ise bir diğer ilginç mevzu. Dizide daha neler var neler!..

Sunny’nin dizinin ilginç olaylarını bambaşka bir yerden değerlendirdiği ‘Yalı Çapkını’na bir de bu pencereden bakın!

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?