Yalakalık yap, İBB'den serveti kap...

Ekrem İmamoğlu'nu Atatürk'e benzeten Athena Gökhan ile İmamoğlu'na övgüler düzen Şevval Sam'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İBB'nin düzenlediği konserde aldıkları ücret ortaya çıktı. 'İsrafa son vereceğiz' sloganıya yol çıkan İmamoğlu'nun toplamda şarkıcılara 517 bin lira ödediği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultanahmet Meydanı'nda düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde sanatçı Fahir Atakoğlu, Şevval Sam, Gökhan Özoğuz ile kardeşi Hakan Özoğuz sahne aldı.

Şevval Sam kulise gelen İmamoğlu'nu "Başkan ya.. Bu ne yakışıklılık. İnanılmaz! İşte bu.. Çok şıksın"  sözleriyle karşıladı. 

'İBB'de israf yapılıyor, israfa son vereceğiz' sologanıyla yola çıkan İmamoğlu'nun şarkıcılara ödediği ücret sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Vatandaşın sosyal medyada ısrarla sorması üzerine İBB, Cunhuriyet konseri için hangi şarkıcıya ne kadar ödendiğine dair belge yayınladı. Söz konusu belgede Athena Gökhan'ın belediyeye maliyeti 150 bin lira olurken, Şevval Sam'ın maliyeti 62 bin 500 TL olarak gösterildi. Toplamda ise şarkıcılara 517 bin lira ödendi.

İşte o belge:

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber