'Ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız'

Fatih Tezcan'ın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili sözleri büyük tartışma yarattı. İYİ Partili Mehmet Aslan, Tezcan'a tepki göstererek, "Ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız" dedi. Tezcan ise Aslan'a "Çöplüğe kimler düşer biz biliyoruz oğlum ama dikkatli olmakta fayda var biz çöplüğe düşersek sen çukurlara düşersin biz sana bol geliriz." cevabını verdi.

Daha önce de Atatürk’e yönelik paylaşımları tepki çeken Fatih Tezcan, bu sefer de Yeni Şafak gazetesinde bulunan Turkcell reklamını eleştirdi.

Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"'Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...”

BURHAN KUZU'DAN TEPKİ

AK Parti Eski Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu ise Tezcan’ın sözlerine sert tepki gösterdi.
Burhan Kuzu, “Fatih Tezcan yine zırvalamış, tek derdi provokasyon. Atatürk’e ve Cumhuriyete karşı ağır sözler söylemeye devam ediyor. Bunları tasvip etmek mümkün değildir. Muhtemelen bir yerler adına bu tür deli saçması sözleri sarf etmiştir. Gerekli soruşturma başlatılmalıdır” dedi.

İYİ Partili Mehmet Aslan da Twitter hesabından Tezcan'a tepki gösterdi.
Aslan, Tezcan'ın paylaşımıyla ilgili olarak "Bu vatan haini şerefsizi ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız" diye yazdı.

Tezcan da Aslan'a bir video ile yanıt verdi. Tezcan şunları söyledi;

900 küsür kez ifade vermişim Fetullah Gülen'e hakaretten Mehmet Aslan, çocuk gelirsin bana attığıma yanarım sana. Yapma, çöplükte bulacakmışsınız beni. Sacit Aslan, gazinocular kralının oğlu Mehmet Aslan öyle yazmış. Tanımıyor belli, anlatmamışlar eksik anlatmışlar. Twitter'da yazıyor zannediyor bizi. Eyvah, Allah düşürmeye Yarabbi. Mehmet Aslan, İnan Çiftçi sana bir şey hatırlatıyor mu oğlum? FETÖ'nün emniyet imamı. Ortaköy'de cadde üstünde yeri vardı. Oğlum ben Ortaköy'lüyüm Mehmet Aslan ağır gelirim sana pavyonda değilsin oğlum şoförün kurtaramaz seni. Çöplüğe kimler düşer biz biliyoruz oğlum ama dikkatli olmakta fayda var biz çöplüğe düşersek sen çukurlara düşersin biz sana bol geliriz. Sen yine sevgili yapmak için başka yerlere bak. Meral Akşener'in gözüne girmek için başka yerlere bak.

Ankara’da fabrika yangını! İtfaiye ekipleri müdahale ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Fahiş fiyatla mücadele! Ambalaj üzerine tavsiye fiyat
Sonraki Haber