'Ya İstiklal Ya Ölüm' Anadolu Ajansı'nın kuruluşunu anlatıyor! Yeni bölüm 23 Nisan haftasında...

Mustafa Kemal Paşa liderliğinde vücut bulan Kuvayı Milliye hareketini ve Ankara'da kurulacak tam bağımsız meclisin açılış serüvenini anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi Anadolu Ajansı'nın kuruluşuna da dikkat çekiyor.

TRT’nin mini dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Altı bölüm boyunca devam edecek olan Ya İstiklal Ya Ölüm, İstanbul’un işgali ve Meclis-i Mebûsan’ın İstanbul’da dağıtılmasıyla Ankara’da yeniden açılması arasında geçen 6 kritik haftayı anlatacak. İlk bölümü, İstanbul’un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020’de yayınlanan Ya İstiklal Ya Ölüm’ün son bölümü ise TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan haftasında izleyici ile buluşacak.

ANADOLU AJANSI'NIN KURULUŞUNU ANLATIYOR

Kuvayı Milliye hareketi ve Ankara'da kurulan tam bağımsız meclisin açılış serüvenini anlatan dizi, Anadolu Ajansı'nın kuruluş hikayesini de gözler önüne seriyor.

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma!
Sonraki Haber