Whatsapp Bilmediğiniz Özellikler Ortaya Çıktı! Bu Özellikler Sayesinde Whatsapp'ı Daha Seri Kullanabilirsiniz

Birikmiş mesajların otomatik olarak temizlenmesi, gönderilen mesaj metinlerinin biçimlendirilmesi, WhatsApp özelliklerinden bazılarıdır. Eğer WhatsApp ile ilgili her türlü püf noktası ve gizlilik önerilerini merak ediyorsanız, bu haberimizde kolaylıkla bulabilirsiniz.

WhatsApp günümüzde en çok kullanılan iletişim ve sosyal ağlarından birisidir. Hem Android telefon hem de iPhone kullananlar, WhatsApp’dan daha fazla avantaj sağlamanın yollarını ararlar. Birikmiş mesajların otomatik olarak temizlenmesi, gönderilen mesaj metinlerinin biçimlendirilmesi, WhatsApp özelliklerinden bazılarıdır. Eğer WhatsApp ile ilgili her türlü püf noktası ve gizlilik önerilerini merak ediyorsanız, bu yazı da kolaylıkla bulabilirsiniz.  

Metin Biçimlendirme

WhatsApp' da gönderilen mesajlara bir hareketlilik katmak için, metin biçimlendirilmesi yapılabilir. Yazıların boyutlarını değiştirebilir, yazı şekli ile ilgili özelikleri kullanabilirsiniz. Biçimlendirme için, metnin başına ve sonuna özel karekterler eklemek gerekecektir. WhatsApp’ta yıldız işareti ile kalın (* kalın *), alt çizgiyle (_italics_) italik, tildlerle (~ üstü çizili ~) üstü çizili metin oluşturabilirsiniz.

Mesajların Kaybolması

Whatsapp’ da mesajlarım belirli bir süre sonra, kaybolması sağlanabilir.  Kaybolan mesajlar, yeni bir özellik sayesinde kolaylıkla açılabilir ve etkinleştirme yapıldığı zaman, bütün mesajlar, bir hafta içinde sohbet bölümünden kaybolacaktır. Alınan ve gönderilen bütün görüntüler, hem sizin hem de karşı tarafın telefonuna kaydedilebilir. Yani gerçek görüntü kayıtlı olarak kalabilir.

Mesajlara Yıldız Ekleme

Mesajlara kolaylıkla ulaşmak için, ilerilere yıldız eklemesi yapılabilir. Bir mesaja yıldız eklemenin amacı, bir kişinin size gönderdiği önemli bir mesajı ya da bağlantıyı, daha kolay bulmanızı sağlar.

Depolama Alanını Yönetme

Depolama alanı, kolay bir şekilde yönetilebilir.  Bu sayede en çok görüştüğünüz kişiyi görebilirsiniz.  Bunun için ayarlar kısmından, depolama ve veriler alanına girip, depolamayı yönet demek, yeterli olacaktır. Buna göre karşınıza bir kişi listesi çıkacaktır.

WhatsApp Mesaj Ayrıntıları Görüntüleme Ya da Konuşmaları Sessize Almak

Bir mesajın karşı tarafa ne zaman iletildiği ya da okunup olunmadığı, sıklıkla merak edilir. Bu istatiklere ulaşmak zor değildir. Telefonda mesajlar bölümünde sola kaldırdıktan sonra, mesaja uzun basarak, menü kısmından ‘Bilgi’ kısmına basmak yeterli olacaktır.

WhatsApp Konuşmalarını Sessize Almak

WhatsApp' da bazen konuşmalar sessize alınmak istenebilir. Önemli bir yere giderken, bir grup ya da sohbet konuşmasını, sessize alarak meşgul olduğunuzu karşı tarafa iletebilirsiniz. Bu sessize alma özelliğini kullanarak, zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz.

Süper Loto sonuçları 21 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da korkunç kaza! Kamyon ile otomobil çarpıştı Süper Loto sonuçları 18 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber